Utrecht

 • Domtoren

  Adres:
  Domplein 21, 3512 JC Utrecht, Netherlands .

  Over de Domtoren

  Symbool van de stad Utrecht. 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en de regio. Maar ook een romantische trouwlocatie en de meest inspirerende vergaderplek. Dat is de Domtoren!

  (bron https://www.domtoren.nl/nl)

 • Jaarbeurs

  Adres:
  Jaarbeursplein, 3521 Utrecht, Netherlands .

  Bij Jaarbeurs kun je terecht als bezoeker, organisator en exposant. Wij organiseren en faciliteren tal van kleine en grote events, live en online. Het is dé plek voor het bijwonen van congressen of evenementen EN voor het organiseren van vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, (bedrijfs)events en beurzen.

  Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.

  (Bron www.jaarbeurs.nl )

 • Nijntje museum

  Adres:
  Agnietenstraat 2, 3512 XB Utrecht, Netherlands .

  In de themaruimten van het nijntje museum ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld om hen heen. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er de dokter, het verkeersplein, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van Nijntje en haar vriendjes.

  (Bron: www.nijntjemuseum.nl )

 • Kasteel De Haar

  Adres:
  Kasteellaan 1, 3455 RR Utrecht, Netherlands .

  Kasteel de Haar

  Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren.

  De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel. Van Coco Chanel tot Roger Moore, zij lieten hun sporen na in de luxueuze kamers van de meest weelderige plek die Utrecht rijk is.

  Het kasteel ziet er nog precies zo uit als tijdens de septemberbewoning van de familie in de vorige eeuw. De zaalgidsen staan klaar om je alle verhalen over de familie en hun gasten in geuren en kleuren te vertellen. Baron Etienne van Zuylen en barones Hélène de Rothschild laten tussen 1892 en 1912 het kasteel vanuit een ruïne herbouwen door architect Pierre Cuypers. Het kasteel kenmerkt zich door de extravagante geschiedenis, de prachtige collectie en de bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan.

  (Bron: www.kasteeldehaar.nl )

 • Castellum

  Adres:
  Hoge Woerdplein 1, 3454 PB Utrecht, Netherlands .

  Museum Hoge Woerd

  Hét archeologiemuseum van Utrecht is gehuisvest in Castellum Hoge Woerd. Bewonder hier het 2000 jaar oude Romeinse schip met zijn complete inventaris, beklim de muren van het imposante fort en reis door de geschiedenis van mens en landschap. Een uniek en interactief museum voor jong en oud, de toegang is gratis. Nieuwsgierig?

  (bron: www.castellum.nl )

 • RAI Amsterdam

  Adres:
  Europaplein 24, Amsterdam, Netherlands .

  Hotel 2L De Blend is conveniently located towards the RAI Amsterdam Conference & Exhibition center.

   

 • Amsterdam Airport Schipol

  Adres:
  Schiphol Amsterdam Airport (AMS), Schiphol, Netherlands .

  Hotel 2L De Blend is conveniently close to Amsterdam Airport Schiphol