2L De Blend is een gloednieuw aparthotel in Utrecht voor expats, jonge professionals en toeristen voor een verblijf van 1 nacht tot 6 maanden. Het gebouw was vroeger het hoofdkantoor van het koffiemerk "Sara Lee / Douwe Egberts" (DE).

De naam De Blend is afgeleid van het mengsel van heerlijke koffiegeuren en de mix van het gebruik van het gebouw. In het gebouw is hotel 2L De Blend gevestigd met 73 moderne studio's met hun eigen luxe keuken en badkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een modern restaurant op de begane grond. Gedurende de dag kunt u genieten van verschillende maaltijden en allerlei soorten drankjes en snacks. Vanwege de open aard van de lay-out van het hele gebouw, is 2L De Blend een nieuwe zakelijke "place to be" in Utrecht.

Het nieuwe merk 2L zorgt voor de bediening van het aparthotel. Door gebruik te maken van de nieuwste ICT-applicaties, biedt 2L de gast een optimaal wooncomfort. Van self-check-in, pre-check-in tot een supersnel wifi-systeem met Smart TV's. Door het gebruik van Smart TV's heeft de klant veel opties om een keuze te maken van wat men op het scherm wil zien. Log in op uw eigen Netflix-account of bekijk alle mogelijkheden van YouTube. Bij een langer verblijf kunnen gasten de kamerdeuren openen met hun mobiele telefoon.

Uniek aan dit aparthotel is dat er vanaf de eerste tekeningen rekening is gehouden met de behoeften van internationale gasten als expat en jonge professionals. Alle toiletten hebben een unieke bidetfunctie, een ingebouwde verstelbare toiletsprayer. In sommige kamers kan een optie worden gebruikt om de wc-bril en het sproeiwater te verwarmen. Onder de bedden is er ruimte om koffers op te bergen. De keukens zijn ruim en voorzien van alle luxe, zoals een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Naast de bidettoiletten wordt ook een badkamerspiegelverwarming gebruikt.

Zowel verwarming als koeling kunnen goed in de studio worden geregeld zoals u dat in een luxe accommodatie zou verwachten. Alle units zijn hypoallergeen door moderne naadloze kunststofvloeren te gebruiken.

De locatie van 2L De Blend is uniek! Slechts een paar minuten van de snelweg naar Amsterdam en Eindhoven maar ook slechts 1,7 kilometer van het centrum van Utrecht met alle bezienswaardigheden.